Speklappen Gemarineerd
Prijs per KG - €15.21
Speklappen Gemarineerd
Per 2 stuks, 4 stuks, of per kg
Description
Speklappen gemarineerd
Heerlijke gemarineerde speklap voor op de BBQ of om heerlijk te bakken bij het avondeten. Gemarineerd met ketjap en kruiden.
Wat voor vlees?
Deze speklappen zijn gemaakt van het vlees van het TOPvarken. Het vlees komt van de buik van het varken. Het TOPvarken komt van Nederlandse bodem en is altijd vrouwelijk, dus zuiver van smaak. Bij TOPvarken worden hoge eisen gesteld aan voeding en aan zuiver water. De TOPvarkens hebben een goed leven gehad in een goede huisvesting en altijd voldoende ruimte om te kunnen spelen. Het voer wat de varkens krijgen is alleen van leveranciers met een GMP+ erkenning. Alleen met de beste kwaliteit krijg je de beste smaak!
Hoe wordt de Speklap gemarineerd gemaakt?
Het varkensvlees wordt zorgvuldig nagekeken en gecontroleerd. Daarna worden ze licht aangevoren en gesneden en daarna gemarineerd en laten we de marinade 24 uur intrekken.
Productspecificatie
VOS1058 – Speklappen Gemarineerd
Algemene informatie
Min. Houdbaarheid na productie | 5 dagen na dag productie, in ongeopende verpakking, bewaartemperatuur <4 graden Celsius |
Opslagcondities | In ongeopende verpakking <4 graden Celsius, |
Smaak | Varkensvlees |
Geur | Fris |
Kleur | Licht Bruin |
Vorm | Vlak |
Consistentie | Stevig |
Gewicht | 90 gram |
Lengte/breedte/hoogte | 10 x4 x1 |
Artikelnummer | VOS1058 |
Aanzien van het snijvlak | Vlak |
Ingredientendeclaratie
Ingrediëntendeclaratie volgens Kwid en ALBA
Varkensvlees, Specerijen (paprika, gember, koriander, peper, komijn, foelie, fenegriek, kurkuma, chilies), zout,
groenten (ui, knoflook, paprika), kruiden (lavas, marjoraan), suikerstroop, water, gehydrolyseerd soja– en maïseiwit, zout, kleurstof: sulfietammoniakkaramel, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, salmiak.
Microbiologisch
Salmonella | Afwezig | In 25 gram |
Enterobacteriaceae | Max 1000 | Kve/g |
Algemeen aeroob kiemgetal | Max 5000000 | Kve/g |
Gmo
Product is vrij van GMO
Allergenen informatie
Allergeen Aanwezig
1 Melkeiwit | Nee |
2 Lactose – | Nee |
3 Ei – | Nee |
4 Soja eiwit – | Ja |
5 Sojalecithine | Nee |
6 Gluten – | Nee |
7 Tarwe – | Nee |
8 Rogge – | Nee |
9 Rund (-derivaten) | Nee |
10 Varken (-derivaten) | Ja |
11 Kip (-derivaten) | Nee |
12 Vis (-derivaten) | Nee |
13 Schaaldieren | Nee |
14 Mais (-derivaten) | Ja |
15 Cacao | Nee |
16 Peulvruchten | Ja |
17 Noten | Nee |
18 Notenolie | Nee |
19 Pinda | Nee |
20 Pindaolie | Nee |
21 Sesam | Nee |
22 Sesamolie | Nee |
23 Glutaminaat | Nee |
24 Sulfiet (E220-227) | Nee |
25 Koriander | Ja |
26 Selderij | Nee |
27 Wortel | Nee |
28 Lupine | Nee |
29 Mosterd | Nee |
30 Weekdieren | Nee |
Overige allergenen in recept
De aanwezigheid van allergenen wordt als volgt weergegeven: Ja = aanwezig, Nee = afwezig.
Melkproducten Nee
Tarwebloem Nee
Melkpoeder Nee
Tarwemeel Nee
Tarwezetmeel Nee
Sojabloem Nee
Paneermeel Nee
Sojameel Nee
Eigeel Nee